PEDIATRIA AMB SENY PER A PARES AMB SENY

PEDIATRIA AMB SENY PER A PARES AMB SENY. PER A PARES I MARES AMB SENY

Editorial:
DEBOLSILLO, S.L.
Año de edición:
ISBN:
978-84-9989-975-6
Páginas:
528
Encuadernación:
Otros
Disponibilidad:
Descatalogado
Colección:
DEBOLSILLO

Criar un fill és un repte bonic però difícil, perquè demana certes dosis de reflexos i recursos personals que no s'aprenen a cap escola. Per això us oferim aquesta obra rigorosa, senzilla, directa i sobretot molt amena, que exposa cada etapa del creixement dels nens, l'alimentació, el son, les seves actituds i els possibles problemes de salut, amb l'esperança que es converteixi en el vostre company de viatge.

El llibre tracta de temes fonamentals com ara l'autoestima, els valors, la socialització adequada, el col·legi, la disciplina, l'educació sexual, els jocs, les noves tecnologies, l'ecologia, els esports, els estudis i les activitats extraescolars. Així, us ajudarà a encarar els aspectes emocionals de l'educació dels fills i, per mitjà de la consulta de les fitxes que descriuen les malalties més freqüents, aprendreu quan cal visitar el pediatre.

Pediatria amb seny reuneix treslibres en un ?guia mèdica, guia educativa i fitxes i resums? i és, sens dubte, el millor suport que us podem oferir per millorar com a pares o cuidadors i, sobretot, per tenir un fill sa, físicament i mentalment. I tot això amb una bona dosi de seny.


«Un viatge en tots els sentits del creixement del nen, físic i emocional, i un extens catàleg de fitxes mèdiques.»

El País

Otros libros del autor